De satte in ett extra eluttag

Men hej fina ni, välkomna hit igen. Vet ni hur irriterande det är att bo ihop med en person och dela säng men att det bara finns ett eluttag på ena sidan av sängen? Det är väldigt irriterande, speciellt när man sover på den sidan som inte har ett eluttag. Jag kände att jag ville ha ett själv och därför kontaktade jag El-Basen Skåne så att deras elektriker i Lund kunde hjälpa mig med detta.

Jag och min sambo har levt tillsammans i ett år nu så det är fortfarande ganska färskt. Kärleken för honom är oändlig men när han tar eluttaget vid sängen blir jag lite irriterad, inte på riktigt naturligtvis. Jag tycker att det har vart jobbigt då jag inte kan ha en lampa på mitt sängbord eller ladda mobilen där heller och det var då vi kände att vi ville ha hjälp av en elektriker i Lund som kunde installera ett nytt eluttag eftersom det kan vara ganska farligt att göra det själv. De kom hit och installerade ett eluttag och färgen på det matchade väggen så att den nästan inte syntes och de bytte även min pojkväns uttag så att den också matchade väggen, vilket var riktigt snällt gjort. Jag är jättenöjd. Tänk att ett eluttag kan göra en sådan stor skillnad så att man äntligen kunde ha en lampa på sin sida av sägen. Jag tackar dessa elektriker från Lund för att de hjälpte oss så snabbt och att de även var mycket trevliga. Har ni ett eluttag vid er säng? Bor ni ihop med någon och det bara finns ett eluttag så kommentera hur ni har löst det problemet. Ni är bäst.