Installation av värmepumpar

Värmepumpar som fungerar som de ska är verkligen helt fantastiska. Det håller sig verkligen till rätt temperatur hemma och så slipper man ändå få en saftig elräkning i slutet på månaden. Vi har en ganska stor, eller väldigt stor kanske är rätt benämning egentligen, villa så att vi behöver använda oss av två stycken värmepumpar för att det ska fungera som det ska. Och det fungerar faktiskt riktigt bra.

När vi flyttade in hit till Trosa så hade vi över elektriker från V&V Pumpteknik som fick ha hand om installationerna. Och det gjorde verkligen sin skillnad. Tycker att det har gjort väldigt stor skillnad att ha värmepumpar istället för om vi hade haft lite mer traditionella uppvärmningssystem, som visserligen kan fungera bra men jag är inget vidare fan av dem.

Tycker dock att de värmepumpar som vi har hemma idag, som vi fick råd av V&V Pumptekniks elektriker i Trosa att köpa och installera var ett väldigt bra val. Sen är det klart att man vet aldrig om det hade kunnat vara ännu bättre men jag tycker i alla fall att det är väldigt bra som det är nu. Har ingenting att klaga på.

Har faktiskt till och med gått och rekommenderat just V&V Pumpteknik till flera här omkring i Trosa som jag har pratat med och som har sagt just det att de nog gärna skulle byta till värmepumpar som vanliga uppvärmningssystem istället för något annat. Och att prata med riktigt elektriker innan man bestämmer sig för något är alltid en bra idé, det ökar chanserna för en fullt lyckad installation och ett funktionellt resultat.